Verlicht spier- en gewrichtsklachten in Banja Vrucia

Het Spieren & Gewrichten programma in Banja Vrucica verlicht spier- en gewrichtsklachten als gewrichtspijn, spierpijn, stijfheid, bewegingsbeperkingen en vermoeidheid.

Bij welke aandoeningen?

  • reuma (zoals de ziekte van Bechterew, artrose, reumatoïde artritis, fibromyalgie, jicht of osteoporose)
  • rugklachten (aspecifieke lage rugpijn, ofwel spit)
  • arm-, nek- en schouderklachten als gevolg van overbelasting, bijvoorbeeld frozen shoulder, muisarm, peesontsteking of slijmbeursontsteking.)
  • vervolgrevalidatie (na bijvoorbeeld een knie- of heupoperatie)

Thermaal water & expertise

Banja Vrucica’s thermaalwater staat van oudsher bekend om z’n weldadige werking bij spier- en gewrichtsklachten. Na oprichting van de eerste spa faciliteiten begin 20e eeuw, vond er een steeds verdergaande professionalisering plaats op het gebied van behandeling en revalidatie van aandoeningen van het bewegingsstelsel, culminerend in het huidige moderne medische kuurcomplex met een kundig team van artsen, fysiotherapeuten en oefentherapeuten.

+Lees meer

Programma & arrangementsprijzen

Details
Prijzen & reis boeken
Terug naar bestemming

Opzet Spieren & Gewrichten programma

Medisch toezicht

Dit programma staat onder medisch toezicht en begint met een artsconsult. De arts kijkt dan onder andere naar uw medische voorgeschiedenis, medicijngebruik en specifieke gezondheidsklachten, evenals naar eventuele contra-indicaties die bepaalde behandelingen kunnen uitsluiten. Daardoor kan de arts het behandelprogramma zo goed mogelijk op uw specifieke gezondheidsklachten afstemmen. Ook blijft de arts tijdens het kuren betrokken en zal, indien nodig, uw programma tussentijds aanpassen. Aan het eind volgt nogmaals een consult en bespreekt de arts uw progressie.

Programma inhoud

U kuurt gedurende 10 dagen en krijgt dagelijks:

  • 1x medische massage (20 min)
  • 3x overige behandelingen, bijvoorbeeld oefeningen in water of zaal, hydrotherapie, elektrotherapie etc. Welke behandelingen u krijgt, in welke combinatie en hoe intensief bepaalt de arts bij het aanvangsonderzoek.

Verder heeft u als Fontana gast onbeperkt toegang tot de wellness faciliteiten als binnen- en buitenbaden, sauna’s en fitness.

Kuurreis vergoedingen

Welke verzekeraars vergoeden dit programma en bij welke aandoeningen? Meer informatie hierover leest u op onze pagina over kuurreis vergoedingen.

Prijzenoverzicht Spieren & Gewrichten reisarrangementen 2022

Prijzen volgen nog.

Prijzen zijn per persoon.