Healthness reizen: gezondheidsboost & genieten van wellness

Voeg de woorden ‘health’ en ‘wellness’ samen en je hebt de essentie van wat onze healthness reizen beogen: bewust bezig zijn met een gezonde(re) leefstijl en tegelijkertijd genieten van ontspannende wellness. En dit op een bijzondere locatie en onder deskundige begeleiding. Wellness 2.0 ofwel, kuren met een twist.

Beter voorkomen dan genezen

Een oude wijsheid die actueler is dan ooit gezien ons dagelijkse bestaan met al z’n hectiek, verleidingen en toegenomen risico’s op welvaartsziekten. Stress, ongezonde eet- en drinkgewoontes, te weinig beweging, onvoldoende ontspanning en roken zijn allemaal stuk voor stuk bekende risicofactoren. Gezondheidspreventie begint dan ook met een verandering in leefstijl. En juist hieraan beogen onze healthness reizen hun steentje bij te dragen. 

Leefstijl reset

Leefstijl verandering begint met bewustwording. Zodra het besef er is dat het anders kan en moet, is een ‘reset’ mogelijk van gedrag en leefgewoonten. En de crux is om dit vervolgens consequent vol te blijven houden, ondanks alle mogelijke valkuilen. Immers, hoe vaak laten we niet onze goede voornemens weer varen wegens te druk, géén zin meer, te lastig, onvoldoende motivatie of gebrek aan steun van het thuisfront? Zeker dan bieden onze healthness reizen uitkomst.

Focus & deskundige begeleiding

In onze spa resorts kunt u zich – zonder afleiding van het leven van alledag – volledig focussen op het bereiken van een maximaal resultaat. De professionals die u hierbij begeleiden en adviseren, zullen u weten te motiveren en laten ervaren dat regelmatig bewegen niet alleen goed voor lichaam en geest is, maar ook leuk. Net zoals een dieet, naast verantwoord, ook gewoon lekker kan zijn. En omdat u dit alles ook nog eens doet met gelijkgestemden, die letterlijk in hetzelfde schuitje zitten, krijgt uw motivatie een extra stimulans.

Onderscheidende gezondheidsprogramma’s

De programma’s van onze healthness reizen hebben altijd een kenmerkende Fontana signatuur en onderscheiden zich daardoor qua noviteit, samenstelling en intensiteit. Stuk voor stuk bieden ze een uitgekiende mix van gezondheidsbevorderende activiteiten en behandelingen, evenals een dagelijkse portie ontspannende wellness.

+Lees meer