Healthy Aging kuurreizen

Met het klimmen der jaren neemt de kans op ouderdomsverschijnselen toe, zoals minder spierkracht, energiegebrek, gewrichtsslijtage, brozere botten, vermoeidheid en cardiovasculaire klachten. Zaak is dan ook om dit zoveel mogelijk een stapje voor te zijn of anders te vertragen. Hoe u veroudert is niet alleen een genetische kwestie, maar ook eentje van leefstijl. Door meer te bewegen, bewuster te leven en voldoende ontspanning beïnvloedt u namelijk zelf in grote mate het verloop van het verouderingsproces. En exact daarbij beogen onze Healthy Aging kuurreizen een handje te helpen.

Healthy Aging programma in een notendop

Onze Healthy Aging programma’s, gebaseerd op Aslan therapie, staan onder controle van een arts en beginnen met een consult. Naast eventuele gezondheidsklachten, medicijngebruik en medische voorgeschiedenis, kijkt de arts ook naar mogelijke contra-indicaties. Verder vinden er extra onderzoeken plaats, zoals een ECG, bloedonderzoek en urineonderzoek, evenals een tweetal testprikken om een eventuele allergie reactie op procaïne te testen.

Het programma zelf omvat dagelijks een intramusculaire injectie met Gerovital H3/Aslan preparaat en geeft iedere bestemming verder zijn eigen invulling hieraan wat betreft behandelingen en activiteiten. Meer leest u op de desbetreffende bestemmingspagina’s.

Aslan therapie

Deze naar dr. Ana Aslan (professor in geriatrie) vernoemde therapie is gebaseerd op een door haar ontwikkeld anti-aging preparaat (een combinatie van gestabiliseerde procaïne en antioxidanten). Dit stimuleert de celdeling (die vanaf het 40e levensjaar vertraagt) en verbetert de bloedcirculatie.

NB Op onze Healthy Aging bestemmingen is Aslan therapie een integraal onderdeel van het programma. Op enkele andere bestemmingen is deze therapie ook als aanvullend programma te volgen.

+Lees meer

Healthy Aging bestemmingen