Detox Booster vakanties

Mits verantwoord en professioneel begeleid, kan detoxen de nodige gezondheidsvoordelen opleveren. Zo voelt u zich na afloop een stuk energieker en fitter, mede omdat het een positief effect heeft op bloeddruk, cholesterol, doorbloeding en vermoeidheidsklachten. Ook is aangetoond dat een programma als de Detox Booster helpt bij bepaalde vormen van ontstekingsreuma (zoals Bechterew, reumatoïde artritis, jicht en artritis psoriatica).

Onze visie op detoxen

Zelf zien wij detoxen als een goede manier om af te kicken van ingesleten, verkeerde voedingsgewoontes, om gezondere alternatieven te leren en bewust bezig te zijn met de eigen gezondheid. Ofwel, detoxen als een ‘reset’ van je huidige leefstijl. Maar ook als ondersteuning van de lichaamseigen ontgiftingsprocessen. 

Waarom detoxen in een health spa resort?

Omdat detoxen de nodige impact kan hebben op lichaam en geest, is het zaak dat dit onder begeleiding van deskundigen (diëtist, arts, therapeut en sportinstructeur) plaatsvindt. Evenals dat het een uitgebalanceerd programma omvat dat zich goed laat afstemmen op persoonlijk niveau. Maatwerk dus. En juist daarom is een gespecialiseerd detox spa resort bij uitstek de plek om op een professionele en verantwoorde manier te detoxen. 

Bijkomend voordeel is dat het detoxen plaatsvindt op een plek zonder de ruis van alledag. Een veilige en aangename omgeving die motiveert en stimuleert tot het behalen van resultaat. 

Detox Booster programma in een notendop

Naast een gepersonaliseerd detoxdieet, bestaat het dagelijkse programma uit een uitgebalanceerde combinatie van meerdere soorten bewegingsactiviteiten en individuele behandelingen. Regelmatig bewegen is essentieel om geen spiermassa te verliezen c.q. spiermassa op te bouwen en om de conditie te verbeteren. De individuele behandelingen ondersteunen het detoxificatie proces en helpen te ontspannen. Meer over de precieze invulling leest u op de betreffende bestemmingspagina.

+Lees meer

Detox Booster bestemmingen