Slank & Fit vakanties

Efficiënt en op een gezonde wijze afvallen. Wie wil dat nou niet? De gezondheidsrisico’s van overgewicht zijn bekend. Evenals de oorzaken. Het zoveelste crashdieet en ‘unieke’ afslankmiddel gaan hier sowieso niet voor zorgen. Wel motivatie, doorzettingsvermogen en de bereidheid om de eigen leefstijl structureel aan te passen. En juist hieraan kan een professionele afslank vakantie in een spa resort bijdragen.

Waarom afslanken in een spa resort?

Afvallen in een spa resort heeft de nodige voordelen. Zo wordt u intensief begeleid door vakmensen: van diëtist, sportinstructeur, therapeut tot aan arts toe. Professionals die de vinger aan de pols houden, adviseren en tips voor thuis geven, motiveren, toelichten en – waar nodig – ook ingrijpen. Immers, uw gezondheid en welzijn staan centraal.

Bovendien bent u in een totaal andere omgeving. Een omgeving waarin u niet bloot staat aan de hectiek van alledag en dus met veel minder verlokkingen om de fout in te gaan. Zo kunt u zich volledig focussen op het behalen van resultaat. 

Waarom kiezen voor onze Slank & Fit programma’s?

Ze zijn exclusief voor Fontana gasten én het resultaat van een jarenlange samenwerking met onze spa resorts, opgedane ervaring en ontvangen feedback. Daardoor zijn ze onderscheidend en zorgen ze door hun opzet, intensiteit en persoonlijke begeleiding dat u, in relatief korte tijd, verantwoord overtollige kilo’s kwijtraakt.

Het afslankprogramma in een notendop

Afslanken gebeurt op basis van een uitgebalanceerd laagcalorisch dieet in combinatie met dagelijkse bewegingsactiviteiten en ontspannende lichaamsbehandelingen. Elke bestemming geeft hieraan z’n eigen specifieke invulling.

+Lees meer

Slank & Fit bestemmingen