ReBalance vakanties

Zeker na een inspannende, hectische periode is het goed om een reset in te lassen om mentaal en fysiek weer bij te tanken. Immers, de boog kan niet continu gespannen staan zonder dat dit consequenties heeft voor het dagelijkse functioneren: van geen puf meer, (over)vermoeidheid, prikkelbaar, slaapproblemen tot aan fysieke klachten als spierpijn of ademhalingsproblemen toe. Daarom is het zo belangrijk om bijtijds gas terug te nemen om de balans tussen lichaam en geest te hervinden . Ofwel, rebalancing. En exact dit is waaraan onze ReBalance reizen hun steentje beogen bij te dragen.

Waarom rebalancing in een spa resort?

Als er een plek is om bij te tanken en lekker te ontspannen, dan is het wel een professioneel spa resort. Naast een mooie, rustgevende ligging, voorziet het in een setting waarin u zich – zonder afleiding van het leven van alledag – kunt focussen op uw welzijn. Tel daarbij op de nodige wellness  voorzieningen waarvan u gebruik kunt maken en u hebt het recept voor een geslaagde ReBalance vakantie. 

ReBalance programma in een notendop

Dit programma is exclusief voor Fontana gasten en geeft elke bestemming hieraan z’n eigen invulling. Het omvat een mix van therapeutische technieken en behandelingen die helpen om meer bewust te worden van lichaam, gevoelens en gedachten, waardoor je ontspant, minder stress ervaart, de bloeddruk daalt, het immuunsysteem versterkt en het algehele gevoel van welzijn toeneemt. Meer leest u op de betreffende bestemmingspagina’s.

+Lees meer

ReBalance bestemmingen