Over Fontana Travel

We begonnen zo’n 40 jaar geleden als pionier in kuurreizen in een tijd waarin slechts weinigen wisten wat kuren was en men ook van wellness amper had gehoord. Omdat we heilig geloofden in de toegevoegde (gezondheids-) waarde hiervan, gingen we – eigenwijs als we zijn en met de nodige lef – stug door om ons concept van vitaliserende gezondheidsvakanties door te ontwikkelen en bekender te maken. Een proces dat synchroon liep met het toegenomen maatschappelijke besef van het belang van een gezonde leefstijl én behoefte om zelf meer het heft in eigen handen te nemen wat betreft gezondheid. Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse spelers in gezondheidsreizen.

Ons team

Wij zijn reisspecialisten in hart en nieren die buiten gebaande paden durven te denken én te handelen. Ervaren, nuchter en eerlijk. Dus ook met het lef om nee te verkopen als we ergens niet achterstaan. 

Met onze positieve grondhouding en aanstekelijke enthousiasme willen wij ook u inspireren. We helpen u dan ook graag op weg naar een passende bestemming om uw gezondheid een boost te geven.

Over het Fontana team
Garanties voor reizigers met Fontana Travel

Onze garanties

We zijn:

  • aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden), het Calamiteitenfonds en de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen)
  • gecertificeerd door IATA (International Air Transport Association) en Travelife (internationaal management & certificeringsprogramma voor duurzaamheid)
  • lid van QUHEP (Quality in Health Prevention Association)

Ons credo

Wij geloven in een nieuwe standaard. Een leven lang meer energie, vitaliteit en bewustzijn. Onze overtuiging is dat elk individu middels een holistische benadering en aanpak gezondheidswinst kan behalen. Daarom moedigen wij iedereen aan om het heft in eigen handen te nemen en zelf te ervaren wat een gezonde leefstijl met hen doet.

Waar we voor staan als Fontana Travel