Wandel & wellness: wandel- en wellness vakantie ineen

Wandelen is leuk, ontspant, is goed voor het humeur en je ziet ondertussen ook nog eens wat van de omgeving. En dat wandelen goed is voor de gezondheid, staat zonder meer buiten kijf. Combineer dit vervolgens met de weldadige werking van wellness en u heeft de essentie van onze Wandel & Wellness reizen: gezond bezig zijn door in eigen tempo te bewegen in de buitenlucht en als bonus lekker genieten van ontspannende wellness behandelingen.

Gezondheidsvoordelen van wandelen

Wandelen verlaagt de bloeddruk, vergroot de zuurstofopname door de longen, stimuleert de stofwisseling en is goed voor spieren en gewrichten. Bovendien is het een effectieve manier om weer conditie op te bouwen na een langere periode van inactiviteit.

Opzet Wandel & Wellness programma

Onder begeleiding van een sportinstructeur maakt u wekelijks meerdere wandelingen. Deze kent de omgeving goed en zal u al wandelend langs de mooiste plekjes voeren en daarover ook het nodige weten te vertellen. Verder krijgt verschillende wellness behandelingen die ontspannen en verkwikken. Meer over de specifieke invulling van het programma leest u op de betreffende bestemmingspagina’s.

+Lees meer

Wandel & Wellness bestemmingen