Groepsreizen van Fontana Travel

Groepsreizen

Onze groepsreizen bieden u de mogelijkheid om met gelijkgestemden te reizen, kuurervaringen uit te wisselen, elkaar gezelschap te houden en uiteraard leuke, nieuwe contacten op te doen. Tegelijkertijd bent u op de bestemming verder helemaal vrij in uw doen en laten. Kortom, u reist weliswaar met een groep, maar altijd met veel individuele vrijheid.

Ervaren Nederlandstalige Fontana kuurreis begeleiding

Ook als u nooit eerder hebt gekuurd en niet weet wat u kan verwachten, biedt een groepsreis uitkomst. Dit, omdat u op onze groepsbestemmingen altijd begeleiding krijgt van onze eigen hostessen, die niet alleen Nederlandstalig, maar ook ervaren zijn en de bestemming en de aldaar gegeven kuurprogramma’s goed kennen.

Bij aankomst op de luchthaven van de bestemming wordt u verwelkomd door onze hostessen, die u vanaf dat moment met raad en daad zullen bijstaan. Zo zijn zij tijdens het kuren altijd prominent aanwezig in de kuurkliniek om te helpen bij vragen over uw programma, vertaalhulp te bieden of bijvoorbeeld een extra afspraak met de arts te maken. Ook houden zij meerdere keren per week spreekuur en zijn zij tijdens de maaltijden in het restaurant aanwezig. Met onze reisbegeleiding en de 24 uurs service, die wij u op locatie kunnen bieden, weten wij ons steevast te onderscheiden.

In 2019 organiseren we groepsreizen naar:

 • Yasmine Hammamet (Tunesië): voorjaar (vertrekdata 15 en 22 februari en 1 maart) en najaar (vertrekdata 1, 8 en 15 november)
 • Banja Vrucica (Bosnië en Herzegovina): voorjaar (vertrekdatum 29 maart)
 • Montenegro (Igalo): voorjaar (vertrek iedere dinsdag v.a. 9 april t/m 30 april) en najaar (vertrek iedere dinsdag v.a. 3 september t/m 22 oktober)
 • Roemenië (Eforie Nord): voorjaar (vertrekdatum 7 en 21 mei) en najaar (vertrekdatum 3 en 17 september)
 • Hongarije (Boedapest): zomer (vertrekdatum 16 juli)
 • Kerstreis: bestemming en datum wordt medio juli 2019 bekend gemaakt
Traditiegetrouw organiseren we ieder jaar speciale kuurreizen met de Kerst. Niet alleen gaat u dan een kuurprogramma volgen en lekker relaxen, maar geniet u ook van de feestdagen op een bijzondere en sfeervolle locatie. Uiteraard organiseren we dan diverse feestelijke activiteiten, zoals een uitgebreid kerstdiner, een bezoek aan de opera en diverse bijzondere excursies en activiteiten.

Voor een overzicht met de vertrekdata van al onze groepsreizen, klik hier >>

Voordelen van een Fontana groepsreis:

 • We bieden zowel de beste prijs/kwaliteitsverhouding, alsmede aantrekkelijke kortingen en veel extra’s.
 • Onze bestemmingen bieden de ideale combinatie van professioneel en verantwoord kuren en tegelijkertijd genieten van een heerlijke vakantie.
 • Door de jarenlange en intensieve samenwerking met onze kuuroorden kunnen wij voor onze gasten de beste kamers, artsen en kuurtijden regelen.
 • Onze gasten vliegen uitsluitend met lijndienst maatschappijen (vaste vertrektijden, vervoersplicht en maaltijdservice). We bieden tevens de mogelijkheid tot afwijkende vluchten en verblijfsduur (tegen toeslag).
 • Bij vaker reizen met Fontana komt men in aanmerking voor upgrades of bonussen (afhankelijk van de bestemming).
 • Er is 24 uur per dag ervaren Nederlandstalige Fontana begeleiding op locatie aanwezig  voor advies, ondersteuning en bijvoorbeeld hulp bij vertaling
 • Bagage service op de luchthaven en in het hotel bij aankomt en vertrek.
 • We organiseren excursies (facultatief) met Nederlandstalige gidsen. Afhankelijk van de bestemming worden er ook diverse andere leuke activiteiten georganiseerd, zoals speciale Fontana avonden met diner en folklore of live muziek, speciale informatieve middagen met thee, koffie en iets lekkers erbij.

Overzicht groepsreizen

© Reisorganisatie Fontana 2020 - Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.