Groepsreizen van Fontana Travel

 

Groepsreizen

Onze groepsreizen bieden u de mogelijkheid om met gelijkgestemden te reizen, kuurervaringen uit te wisselen, elkaar gezelschap te houden en uiteraard leuke, nieuwe contacten op te doen. Tegelijkertijd bent u op de bestemming verder helemaal vrij in uw doen en laten. Kortom, u reist weliswaar met een groep, maar altijd met veel individuele vrijheid.

Ervaren Nederlandstalige Fontana kuurreis begeleiding

Ook als u nooit eerder hebt gekuurd en niet weet wat u kan verwachten, biedt een groepsreis uitkomst. Dit, omdat u op onze groepsbestemmingen altijd begeleiding krijgt van onze eigen hostessen, die niet alleen Nederlandstalig, maar ook ervaren zijn en de bestemming en de aldaar gegeven kuurprogramma’s goed kennen.

Bij aankomst op de luchthaven van de bestemming wordt u verwelkomd door onze hostessen, die u vanaf dat moment met raad en daad zullen bijstaan. Zo zijn zij tijdens het kuren altijd prominent aanwezig in de kuurkliniek om te helpen bij vragen over uw programma, vertaalhulp te bieden of bijvoorbeeld een extra afspraak met de arts te maken. Ook houden zij meerdere keren per week spreekuur en zijn zij tijdens de maaltijden in het restaurant aanwezig. Met onze reisbegeleiding en de 24 uurs service, die wij u op locatie kunnen bieden, weten wij ons steevast te onderscheiden.

In 2017 organiseren we groepsreizen naar:

 • Montenegro (Igalo): voorjaar (vertrek iedere dinsdag v.a. 4 april t/m 2 mei), zomer (vertrek op 25 juli) en najaar (vertrek iedere dinsdag v.a. 29 augustus t/m 17 oktober)
 • Roemenië (Eforie Nord): voorjaar (vertrekdata 4 en 18 mei) en najaar (vertrekdata 30 augustus, 13 en 27 september)
 • Roemenië (Baile Govora) met vertrek op 14 april
 • Macedonië (Banjisht) met vertrek op 6 juni
 • Hongarije (Boedapest) met vertrek op 25 juni)
 • Slovenië (kerstreis Dolenjske Toplice) met vertrek op 15 december
Traditiegetrouw organiseren we ieder jaar speciale kuurreizen met de Kerst. Niet alleen gaat u dan een kuurprogramma volgen en lekker relaxen, maar geniet u ook van de feestdagen op een bijzondere en sfeervolle locatie. Uiteraard organiseren we dan diverse feestelijke activiteiten, zoals een uitgebreid kerstdiner, een bezoek aan de opera en diverse bijzondere excursies en activiteiten.

In 2017 gaat onze kerstreis naar het idyllische Terme Dolenjske Toplice. In tegenstelling tot voorgaande jaren organiseren we dit jaar géén kerstreis naar Boedapest. Dit vanwege het feit dat er op deze bestemming vanaf eind oktober een grootschalige renovatie plaats vindt. In 2018 gaan we uiteraard weer naar deze populaire kerstbestemming!

Voor een overzicht met de vertrekdata van al onze groepsreizen, klik hier >>

Voordelen van een Fontana groepsreis:

 • We bieden zowel de beste prijs/kwaliteitsverhouding, alsmede aantrekkelijke kortingen en veel extra’s.
 • Onze bestemmingen bieden de ideale combinatie van professioneel en verantwoord kuren en tegelijkertijd genieten van een heerlijke vakantie.
 • Door de jarenlange en intensieve samenwerking met onze kuuroorden kunnen wij voor onze gasten de beste kamers, artsen en kuurtijden regelen.
 • Onze gasten vliegen uitsluitend met lijndienst maatschappijen (vaste vertrektijden, vervoersplicht en maaltijdservice). We bieden tevens de mogelijkheid tot afwijkende vluchten en verblijfsduur (tegen toeslag).
 • Bij vaker reizen met Fontana komt men in aanmerking voor upgrades of bonussen (afhankelijk van de bestemming).
 • Er is 24 uur per dag ervaren Nederlandstalige Fontana begeleiding op locatie aanwezig  voor advies, ondersteuning en bijvoorbeeld hulp bij vertaling
 • Bagage service op de luchthaven en in het hotel bij aankomt en vertrek.
 • We organiseren excursies (facultatief) met Nederlandstalige gidsen. Afhankelijk van de bestemming worden er ook diverse andere leuke activiteiten georganiseerd, zoals speciale Fontana avonden met diner en folklore of live muziek, speciale informatieve middagen met thee, koffie en iets lekkers erbij.

Overzicht groepsreizen

 • Groepsreis Banja Vrucica (Bosnië)

  Groepsreis Banja Vrucica (Bosnië)

  15-daagse groepsreis naar Banja Vrucica voor vermindering van reuma- of cardiovasculaire gezondheidsklachten

 • groepsreizen Igalo (Montenegro)

  groepsreizen Igalo (Montenegro)

  voorjaars-, zomer- en najaarsgroepsreizen voor reuma, rugklachten, revalidatie na gewrichtsoperatie, luchtweg problemen, cardiovasculaire klachten, afslanken, health booster en ontstressen

 • groepsreizen Zwarte Zee kust (Roemenië)

  groepsreizen Zwarte Zee kust (Roemenië)

  Groepsreizen in het voor- en najaar voor reuma, rugklachten, rsi, ontspannende en vitaliserende thalassotherapie of anti-aging kuurprogramma’s

 • Groepsreis Banjisht (Macedonië)

  Groepsreis Banjisht (Macedonië)

  15-daagse zomer groepsreis naar Capa Spa Resort Banjisht voor vermindering van reuma-, artritis psoriatica- of rugklachten

 • groepsreizen Yasmine Hammamet (Tunesië)

  groepsreizen Yasmine Hammamet (Tunesië)

  Groepsreizen in het voor- en najaar naar Alhambra Thalasso Hotel voor een heerlijk thalasso programma ter ontspanning of vermindering van spier- en gewrichtsklachten

© Reisorganisatie Fontana 2017 - Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fontana.