Thalasso Booster vakanties

De zee is niet alleen bij uitstek dé plek om lekker uit te waaien, bij te tanken of tot rust te komen, maar ook een geweldige bron van gezondheid. Onder de noemer Thalasso Booster verzorgen we daarom gezondheidsvakanties naar aan zee gelegen spa resorts voor een op thalassotherapie gebaseerd programma. En terwijl u uw gezondheid een plezier doet, geniet u tegelijkertijd van een welverdiende vakantie met zon, zee en strand.

Waarom een Thalasso Booster?

Omdat dit programma een meervoudige werking heeft, helpt het niet alleen om te ontspannen, stress te verminderen en nieuwe energie op te doen, maar is het ook doeltreffend bij mildere spier- en gewrichtsklachten. Kortom, veelzijdig en voor elk wat wils.

Het programma in een notendop

Bij de Thalasso Booster gebruikt men al het goede van de zee (als zeewater, algen, modder, zouten en het zeeklimaat zelf) om lichaam en geest een extra boost te geven. Elke bestemming geeft z’n eigen invulling aan dit programma wat betreft soort en aantal behandelingen. Denk hierbij aan baden met zeemodder of algen, onderwater- of douchemassages, modder- of algenpakkingen, ademhalingsoefeningen, inhalaties of oefeningen in zeewater. Meer informatie leest u op de betreffende bestemmingspagina’s.

+Lees meer

Thalasso Booster bestemmingen