Afslanken in Igalo

Het Slank & Fit programma in Igalo Health Spa richt zich op een verantwoord gewichtsverlies in relatief korte tijd en is vooral bedoeld voor wie op medische gronden (zoals bij reumatische-, cardiovasculaire of luchtwegen aandoeningen) overtollige kilo’s moet zien kwijt te raken.

Programma

Opzet Slank & Fit programma

Medisch toezicht

Het programma staat onder toezicht van een arts en begint met een consult, waarbij ook gekeken wordt naar eventuele contra-indicaties. Op basis hiervan bepaalt de arts hoeveel calorieën uw afslankdieet dient te bevatten. Aan het eind van het programma volgt nogmaals een artsconsult en bespreekt de arts uw progressie.

Laagcalorisch dieet

Dit dieet (800-1400 calorieën) wordt onder supervisie van een diëtist door de restaurantkeuken bereid en omvat dagelijks 3 dieetmaaltijden en 2 verantwoorde tussendoortjes.

Programma inhoud

De succesformule voor afvallen is minder calorieën innemen en tegelijkertijd meer calorieën verbruiken. Daarom krijgt u een programma met 5 groepsoefeningen per kuurdag, waaronder aquagym, zaaloefeningen en buitenwandelingen. Ook krijgt u per kuurdag 1 ontspannende behandeling: een aromabad of onderwatermassage.

NB In de eerste week worden de oefeningen en behandelingen gedurende 5 dagen per week gegeven. Vanaf de 2e week vinden deze gedurende 6 dagen per week plaats.