Verlicht cardiovasculaire klachten

Het Hart & Bloedvaten programma in Banja Vrucica is specifiek bedoeld voor wie last heeft van hart- en vaatziekten als angina pectoris, hoge bloeddruk etc. De focus ligt op het opbouwen van de conditie, vertrouwd raken met de eigen grenzen en vermindering van vermoeidheid en eventuele pijnklachten.

Expertise & klimaat

Banja Vrucica’s medisch centrum heeft veel kennis en expertise op het gebied van behandeling, revalidatie en preventie van hart- en vaatziekten. Dit, in combinatie met z’n mooie ligging op de bosrijke uitlopers van het Borja gebergte en weldadig thermaal water maakt dat deze bestemming ideaal is voor mensen met cardiovasculaire gezondheidsklachten.

+Lees meer

Programma & arrangementsprijzen

Inhoud
Prijzen & reis boeken
Terug naar bestemming

Opzet Hart & Bloedvaten programma

Medisch toezicht

Dit programma staat onder medisch toezicht en begint met een artsconsult (incl. ECG en, indien nog geacht, een bloedonderzoek). Onder andere kijkt de arts naar uw medische voorgeschiedenis, medicijngebruik en specifieke gezondheidsklachten, evenals naar eventuele contra-indicaties die bepaalde behandelingen kunnen uitsluiten. Daardoor kan de arts het behandelprogramma zo goed mogelijk op uw specifieke gezondheidsklachten afstemmen. Ook blijft de arts tijdens het kuren betrokken en zal, indien nodig, uw programma tussentijds aanpassen. Aan het eind volgt nogmaals een consult en bespreekt de arts uw progressie.

Programma inhoud

U kuurt gedurende 10 dagen en krijgt dagelijks:

  • 1x medische massage (20 min)
  • 3x overige behandelingen, bijvoorbeeld cardiovasculaire fysiotherapie (oefeningen in zaal of water), hydrotherapie, elektrotherapie etc. Welke behandelingen u krijgt, in welke combinatie en hoe intensief bepaalt de arts bij het aanvangsonderzoek.

Verder heeft u als Fontana gast onbeperkt toegang tot de wellness faciliteiten als binnen- en buitenbaden, sauna’s en fitness.

Prijzenoverzicht Hart & Bloedvaten reisarrangementen

Prijzen volgen nog.

Prijzen zijn per persoon.