Slovenië kerstreis 2017

By Fontana on 10 augustus 2017 in Nieuwsberichten
0

Dit jaar gaat onze 15-daagse kerstreis naar het Sloveense Terme Dolenjske Toplice, een midden in het hart van een lieflijk dorpje gelegen kuuroord in de heuvels van zuid-west Slovenië. Een schitterende, idyllische omgeving omgeving die rust, sereniteit en een nog ongedwongen sfeer en puurheid uitademt.

Dolenjske Toplice beschikt over meerdere heilzame thermale bronnen. Al in de 19e eeuw, ten tijde van de Habsburgse dubbelmonarchie, was Dolenjske Toplice één van de meest gerenommeerde kuuroorden in dit uitgestrekte rijk en een populaire bestemming voor de toenmalige aristocratie.

Tegenwoordig is het een modern kuuroord met een rijke spa traditie, dat de oorspronkelijke Habsburge stijl en sfeer tot op de dag van vandaag heeft weten te behouden en perfect geïntegreerd heeft met allerlei moderne voorzieningen.

Tijdens deze kerstreis kunt u hier niet alleen kuren om uw lichaam en geest een boost te geven, maar ook lekker relaxen of gebruik maken van de uitgebreide wellness faciliteiten en genieten van bijzondere feestdagen in een uiterst sfeervolle omgeving. Zo gaat u op 1e kerstdag dineren in het feeërieke kasteel Otocec en kunt u (optioneel) op 2e kerstdag een voorstelling van de opera Madame Butterfly (Puccini) bijwonen in de barokke hoofdstad Ljubljana. Daarnaast organiseren we diverse andere schitterende excursies en activiteiten.

Qua kuurprogramma’s heeft u de keuze uit:

  • programma’s voor spier- en gewrichtsklachten
  • anti-stress programma
  • yoga wellness programma
  • wandel & wellness programma

Vertrek vanaf Schiphol op 15 december.

Prijzen v.a. € 1545 pp, incl. retourvlucht, transfers, verblijf 14 nachten in een 4* hotel op basis van volpension, kerstdiner op 1e kerstdag in kasteel Otocec, kuurprogramma, onbeperkt toegang tot de wellness faciliteiten en ervaren Nederlandstalige reisbegeleiding ter plaatse.

meer over deze kerstreis

© Reisorganisatie Fontana 2020 - Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.