Luxe kerstarrangementen in top spa hotels

Wilt u er even helemaal tussenuit met de feestdagen omdat u geen zin hebt om de donkere dagen thuis door te brengen of in gedoe? Ga dan mee met één van onze 8- of 15-daagse kerstspecials: naar het idyllisch Slovenië of naar de bruisende Hongaarse hoofdstad Boedapest. Daar kunt u lekker ontspannen, genieten van wellness en uzelf laten pamperen in een comfortabel en sfeervol spa hotel dat van alle gemakken is voorzien. En uiteraard gaat u er ook de feestdagen in stijl vieren: met een culinair kerstdiner op een wel heel speciale locatie en een galadiner met feestprogramma met oud & nieuw.

Wellness tijdens de feestdagen

Niks lekkerder dan gebruik kunnen maken van allerlei wellness voorzieningen terwijl het buiten guur en koud is. Zo beschikken onze beide kerstbestemmingen onder meer over warmwaterbronnen die hun baden en whirlpools voorzien van weldadig thermaal water, meerdere soorten sauna’s en relaxruimtes. En als Fontana gast kunt u hier onbeperkt gebruik van maken. Ook kunt er allerlei extra beauty- en lichaamsbehandelingen volgen.

Programma’s voor een extra gezondheidsboost

Bij onze luxe kerstarrangementen krijgt ook uw gezondheid extra aandacht. Zo hebben we op beide bestemmingen een speciaal samengesteld programma met behandelingen die zich richten op ontspanning en extra energie. Zeker na een hectische periode is dit programma de uitgelezen manier om lekker bij te tanken en nieuwe kracht op te doen.

En als u last hebt van pijnklachten en stijfheid, bijvoorbeeld als gevolg van artrose, fibromyalgie, Bechterew, reumatoïde artritis, frozen shoulder of spit, dan kunt u ook een speciaal programma volgen dat zich expliciet richt op verlichting van uw spier- en gewrichtsklachten.

Nederlandstalige Fontana begeleiding

Ter plaatse is 24/7 ervaren Nederlandstalige Fontana begeleiding aanwezig. Onze hostessen zorgen ervoor dat u onbekommerd kan genieten van uw kerstreis en zullen u met raad en daad bijstaan. Ze kennen de bestemming, de mensen en de programma’s. Ook begeleiden ze u tijdens de transfers van en naar het vliegveld van de bestemming.

Excursies

Tijdens uw verblijf bestaat optioneel de mogelijkheid tot het maken van diverse bijzondere excursies. Zo kunt u meer zien en ontdekken van het betreffende land, kerstmarkten bezoeken en kennis maken met lokale kersttradities.

+Lees meer

Kerstreis bestemmingen 2022