Aanbieding Terme Smarjeske Toplice (Slovenië) 2020

Afslanken, detoxen of een health booster programma volgen in het Sloveense kuuroord Smarjeske TopliceDit idyllische kuuroord is één van de Europese topbestemmingen voor gezondheidsprogramma’s op het gebied van leefstijl en preventie, waaronder afslanken, detoxen, conditie verbetering, opbouwen van extra spiermassa en ontstressen. Programma’s die zich onderscheiden door hun opzet, intensiteit en persoonlijke aanpak.

Aanbieding: géén toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik in de maanden januari, februari, november en december 2020!

meer informatie

Voor- en najaarsaanbieding groepsreizen Yasmine Hammamet (Tunesië) 2020

Groepsreizen Yasmine Hammamet (Tunesië) voor een vitaliserende thalasso vakantie

Geniet eind winter/vroege voorjaar of in het najaar van een gezondheidsvakantie in mediterraan Tunesië en ervaar de weldadige werking van thalassotherapie. Met programma’s voor spieren & gewrichten, gezondheidsboost en ontspanning.

Vertrekdata groepsreizen: 21/2, 28/2, 6/3, 30/10, 6/11 en 13/11

Aanbieding: géén toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik!

meer informatie

Aanbieding Thermae 2000 (Nederland)

Lekker er even helemaal tussenuit in het Limburgse heuvellandschap met een 3- of 5-daagse wellness break. Ervaar de weldadige werking van Thermae’s thermaalwater en geniet van heerlijke ontspannende lichaamsbehandelingen. Bovendien bieden we hier ook een speciaal samengesteld 6-daags arrangement voor spier- en gewrichtsklachten. En uiteraard heeft u als Fontana gast onbeperkt toegang tot de wellness faciliteiten.

Aanbieding: géén toeslag alleengebruik 2-persoonskamer in de maanden januari, maart, juni en september 2020 (met uitzondering van vakantieperiodes en feestdagen)!

meer informatie

Voorjaarsaanbieding groepsreizen Igalo (Montenegro) 2020

Kuurreizen naar het MOntenegrijnse IgaloGezondheidsvakanties naar het aan de Adriatische Zee gelegen kuuroord Igalo met topprogramma’s voor spieren & gewrichten, luchtwegen en hart- en bloedvaten. Ook zijn er programma’s voor afslanken, gezondheidsboost en ontstressen.

Vertrekdata voorjaar: 7/4, 14/4, 21/4, 28/4 en 5/5

Voorjaarsaanbieding: géén toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik, volpension voor de prijs van halfpension en lagere prijzen!

meer informatie

Voor- en najaarsaanbieding groepsreizen Mirage MedSpa (Roemenië) 2020

kuurreizen naar mirage medspa Eforie NordKuurreizen in het voor- en najaar naar het aan de Zwarte Zee gelegen Eforie Nord met z’n aangename klimaat, uitgestrekte zandstranden en de beste therapeutische modder ter wereld. Het moderne Mirage MedSpa Hotel met z’n mooie spa en kliniek biedt goede programma’s voor spieren & gewrichten, ontspanning en anti-aging.

Vertrekdata groepsreizen: 9/5, 16/5, 10/9 en 17/9

Aanbieding: géén toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik en vroegboekkorting € 30 p.p.p.w bij reservering t/m 29/2!

meer informatie

Aanbiedingen Health Spa Piestany (Slowakije)

Het Slowaakse kuuroord Piestany behoort zonder meer tot één van de beste bestemmingen voor reuma en andersoortige spier- en gewrichtsklachten en is beroemd om z’n sterk werkende zwavelhoudende thermaalwater en modder.

Met keuze uit reisarrangementen naar een drietal kuurhotels: Spa Resort Esplanade (4*), Spa Hotel Grand Splendid (3*) en Spa Hotel Pro Patria (2*).

Aanbieding: vroegboekkortingen bij reservering t/m 31 maart!

meer informatie

Aanbieding Terme Dolenjske Toplice (Slovenië)

Kuren in het Sloveense Dolenjske Toplice met keuze uit programma's voor reuma, rugklachten, rsi, yoga wellness, wandel & wellness of een anti-stress programmaLieflijk, aangenaam, een mooie omgeving en goede voorzieningen. Dat is Dolenjske Toplice in een notendop. Dé ideale plek om lekker te ontspannen, te genieten van wellness en om al wandelend of fietsend de omgeving te verkennen. Bovendien is men hier van oudsher gespecialiseerd in spier- en gewrichtsklachten. Met verblijf in het trendy designhotel Balnea (4* superior).

Aanbieding: bij reservering van het wandelen/fietsen & wellness arrangement voor 2 personen geldt er een korting van € 40 p.p. per week.

meer informatie

Aanbieding Bad Steben (Duitsland)

Ervaar de meer dan 175 jaar oude kuurtraditie van het Noord-Beierse Bad Steben. Een idyllisch kuuroord met één van Duitslands’ mooiste kuurparken. Bovendien is het één van de Europese kuuroorden waar radontherapie wordt gegeven.

U verblijft en kuurt in het 4* Relexa Hotel met keuze uit programma’s voor spier- en gewrichtsklachten (reuma of rugklachten), ontstressen of anti-aging.

Aanbieding: géén toeslag 1-persoonskamer!

meer informatie

© Reisorganisatie Fontana 2020 - Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.