Aanbieding Terme Smarjeske Toplice (Slovenië)

Afslanken, detoxen of een health booster programma volgen in het Sloveense kuuroord Smarjeske TopliceSmarjeske Toplice is dé bestemming voor verantwoord afslankendetoxen, een gezondheidsboost of ontstressen. Kuurprogramma’s die tot de absolute top behoren door hun professionele opzet, intensiteit, persoonlijke aanpak en begeleiding. Als Fontana gast heeft u onbeperkt gratis toegang tot de wellness faciliteiten.

Aanbieding: géén toeslag alleen gebruik 2-persoonskamer in de maanden januari, februari en november tot 15 december 2019

meer informatie

Najaarsaanbieding groepsreizen Yasmine Hammamet (Tunesië)

Groepsreizen Yasmine Hammamet (Tunesië) voor een vitaliserende thalasso vakantieGeniet in het late najaar van een gezondheidsvakantie in mediterraan Tunesië en ervaar de weldadige werking van thalassotherapie op spieren en gewrichten of ter ontspanning.

Aanbieding: géén toeslag alleen gebruik 2-persoonskamer!

8-daagse reis € 885, 15-daagse reis € 1399 en 22-daagse reis € 1959. Inbegrepen: vlucht, transfer, verblijf o.b.v. halfpension, kuurprogramma, onbeperkt gebruik van de wellness faciliteiten en ervaren Nederlandstalige Fontana begeleiding. Vertrekdata: 1 november, 8 november en 15 november 2019

meer informatie

Najaar/winter aanbieding Health Spa Resort Esplanade (Slowakije)

Kuuroord Piestany is een topbestemming voor spier- en gewrichtsklachten en beroemd om z’n heilzame zwavelhoudende thermaalwater en modder. U verblijft en kuurt in Health Spa Resort Esplanade (4*).

Aanbiedingen periode 3 november – 20 december 2019:

  • Bij verblijf in een 2-persoonskamer voor alleen gebruik geldt er een korting van € 230 per week. Tevens geldt er een extra vroegboekkorting van € 45 per week bij boekingen voor 30 september.
  • Bij verblijf in een gedeelde 2-persoonskamer geldt er een korting van € 90 p.p.p.w. Tevens geldt er een extra vroegboekkorting van € 40 p.p.p.w. bij boekingen voor 30 september.

meer informatie

Najaar/winter aanbieding Spa Hotel Splendid (Slowakije)

Ervaar de weldadige werking van de zwavelhoudende modder en thermaalwater in Piestany, één van Europa’s beste kuuroorden voor spier- en gewrichtsklachten. Met verblijf in Spa Hotel Splendid (3*).

Aanbiedingen periode 3 november – 20 december 2019:

  • Bij verblijf in een 2-persoonskamer voor alleen gebruik geldt er een korting van € 170 per week. Tevens geldt er een extra vroegboekkorting van € 30 per week bij boekingen voor 30 september.
  • Bij verblijf in een gedeelde 2-persoonskamer geldt er een korting van € 65 p.p.p.w. Tevens geldt er een extra vroegboekkorting van € 20 p.p.p.w bij boekingen voor 30 september.

meer informatie

Aanbieding Thermae 2000 (Nederland)

Kuren en genieten van wellness in het golvende Limburgse heuvellandschap. En met Valkenburg aan de Geul en Maastricht om de hoek vormt deze nieuwe Fontana bestemming ook nog eens de ideale uitvalsbasis om te genieten van culturele uitjes en de bourgondische Limburgse gastvrijheid.

Naast een 6-daags arrangement voor spieren en gewrichten, bieden we hier ook een 3- en 5-daags wellness arrangement.

Aanbieding: géén toeslag alleen gebruik 2-persoonskamer in de maanden april, mei, juni en september 2019 (met uitzondering van vakantieperiodes en feestdagen).

meer informatie

Aanbieding Terme Dolenjske Toplice (Slovenië)

Kuren in het Sloveense Dolenjske Toplice met keuze uit programma's voor reuma, rugklachten, rsi, yoga wellness, wandel & wellness of een anti-stress programmaErvaar de rijke spa traditie van het idyllische Dolenjske Toplice met keuze uit de volgende programma’s: spier- en gewrichtsklachten, ontstressen, wandelen/fietsen & wellness of yoga wellness.

Aanbieding: bij reservering van het wandelen/fietsen & wellness arrangement voor 2 personen geldt er een korting van € 40 p.p. per week.

Prijs 8-daags reisarrangement € 1140, incl. vlucht, transfer, verblijf o.b.v. volpension en onbeperkt toegang tot de wellness faciliteiten.

meer informatie

Aanbieding Bad Steben (Duitsland)

Kuren in het Duitse Bad StebenErvaar de meer dan 175 jaar oude kuurtraditie van het Beierse Bad Steben. U verblijft en kuurt in het 4* Relexa Hotel. Met keuze uit een programma voor spier- en gewrichtsklachten of een ontspannend en vitaliserend health booster programma.

Aanbieding: géén toeslag 1-persoonskamer!

Prijs 8-daags reisarrangement v.a. € 963 , incl. verblijf o.b.v. volpension, health booster programma, onbeperkt toegang tot de wellness faciliteiten en gratis deelname aan diverse groepsactiviteiten.

meer informatie

© Reisorganisatie Fontana 2019 - Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fontana.