Thalasso Booster reisarrangementen

Het Thalasso Booster programma in Europa Spa Resort helpt u te ontspannen, stress te verminderen en nieuwe energie op te doen. Ook is het uitermate geschikt voor als u last heeft van mildere vormen van spier- en gewrichtsklachten en daarom niet een intensiever programma wilt volgen.

Onze groepsreizen naar deze bestemming hebben een minimum duur van 8 dagen en zijn per week te verlengen. 

Weldaden van de zee & het Techirghiol meer

Bij dit programma maakt de spa gebruik van een combinatie van natuurlijke middelen uit de Zwarte Zee (onder meer algen) en het nabij gelegen meer van Techirghiol (zoutwater en modder).

+Lees meer

Programma & arrangementsprijzen

Inhoud
Bij te boeken
Prijzentabel
Terug naar bestemming

Medisch toezicht

De Thalasso Booster staat onder toezicht van een arts en begint met een onderzoek. Dit doet de arts om het programma zo goed mogelijk op uw specifieke gezondheidssituatie af te stemmen. Ook kijkt de arts naar eventuele contra-indicaties die bepaalde behandelingen kunnen uitsluiten. Indien nodig, zal de arts het programma tussentijds aanpassen. Aan het eind volgt nogmaals een onderzoek en bespreekt de arts uw progressie.

Programma inhoud

U heeft de keuze uit 15, 18, 20 of 24 individuele behandelingen per week. Welke behandelingen u krijgt, in welke combinatie en hoe intensief bepaalt de arts bij het aanvangsonderzoek. Behandelvormen zijn onder meer pakkingen (modder of algen), baden met algen of essentiële oliën, onderwater- of douchemassages (met zeewater) en manuele massages.

Als Fontana gast heeft u verder onbeperkt toegang tot alle wellness faciliteiten (met uitzondering van het zoutwater buitenzwembad).

Aslan therapie

Aslan therapie ondersteunt niet alleen de werking van uw Spieren & Gewrichten programma, maar boost ook boost tegelijkertijd het ouder wordende lichaam doordat het de trager wordende celdeling stimuleert en de bloedcirculatie verbetert. U zult zich daardoor zich fitter en vitaler voelen.

Naast een medisch onderzoek (ECG, bloed- en urineonderzoek en 2 testprikken) krijgt u dagelijks een injectie met het preparaat Gerovital (combinatie van gestabiliseerde procaïne en anti-oxidanten). Prijs 12 dagen (10 injecties) € 160 / prijs 18 dagen (16 injecties) € 200

Beauty programma

  • Beauty Gerovital voor gezicht met 3 of 6 behandelsessies van elk 50 minuten. Deze bestaan uit: huidanalyse, intensieve reiniging, peeling, thermotherapie, massage, behandelingen voor het verbeteren van de conditie van de huid, etc. Prijs 3 sessies € 185 / Prijs 6 sessies € 350
  • Beauty Plantavorel voor lichaam met 3 of 6 behandelsessies. Deze bestaan uit: scrubs, massages en pakkingen. Prijs 3 sessies € 175 / Prijs 6 sessies € 338

Geen Thalasso Booster reizen in 2021