Health Booster gezondheidsprogramma's ter verbetering van de conditie, soepeler maken van het lichaam, verhogen van de weerstand en ontstressen

Health Booster

Geef uw gezondheid een fikse boost

Een oud gezegde luidt: “voorkomen is beter dan genezen!”. Lag jarenlang de focus vooral op genezen, inmiddels lijkt het tij gekeerd: preventie is meer dan ooit actueel.

Vanuit die gedachte hebben wij -in samenwerking met onze partners- de Health Booster ontwikkeld: een speciaal samengesteld kuurprogramma, waarbij uw lichaam en geest in relatief korte tijd een fikse boost krijgen. Het richt zich op preventie door z’n focus op een gezonde leefstijl, lichamelijke conditie en geestelijk welzijn.

Fitter, vitaler en meer ontspannen

Bij de behandelingen wordt specifiek aandacht gegeven aan het verbeteren van uw conditie, het soepeler maken van spieren- en gewrichten, ontspanning en vermindering van eventuele stress- en burn-out gerelateerde klachten. Het resultaat is dat u zich hierdoor een stuk fitter, vitaler en meer ontspannen zal voelen.

Afhankelijk van de bestemming begint de Health Booster met een medisch onderzoek, krijgt u een dagelijks programma met diverse conditie verbeterende bewegingsactiviteiten en ontspannende lichaamsbehandelingen of op u toegesneden voedings- en bewegingsadviezen. Op bepaalde bestemmingen volgt u tevens een -door een diëtist samengesteld- Health Booster dieet (op maat, detoxifiërend of laag calorisch)

De meest intensieve Health Booster programma’s worden in het Sloveense Smarjeske Toplice en het Montenegrijnse Igalo. Lichtere varianten kunt u volgen op het Kroatische eiland Losinj en het Tunesische Yasmine Hammamet.

Voor meer informatie en/of advies over onze Health Booster programma’s en bestemmingen:

026-44.25.847     
fontana@fontana-travel.nl

© Reisorganisatie Fontana 2020 - Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.