Groepsreizen Roemeense Zwarte Zee kust

voor reuma, rugklachten, RSI, ontspannende thalassotherapie & anti-aging

Vertrekdata voorjaar: 4 en 18 mei. Deze groepsreizen gaan definitief door!

Vertrekdata najaar: 30 augustus, 13 en 27 september. Deze groepsreizen gaan definitief door! 

Roemenië behoort onmiskenbaar tot één van de mooiste landen van Europa met een nog grotendeels ongerepte natuur, oerbossen, de indrukwekkende Karpaten, het mysterieuze Transsylvanië, de unieke flora en fauna van de Donau Delta en kilometerslange fijnzand stranden aan de Zwarte Zee kust.

Kuren in Eforie Nord

Fontana organiseert jaarlijks in het voor- en najaar groepsreizen met ervaren Nederlandstalige begeleiding naar het aan de Zwarte Zee gelegen Eforie Nord. Eforie Nord is niet alleen een populaire badplaats met mooie brede zandstranden en veel zonuren, maar ook een bekend kuuroord. In het voor- en najaar is het klimaat hier zeer aangenaam en daarom de ideale periode om te kuren.

In Eforie Nord kunt u kiezen uit een tweetal kuurhotels (Mirage MedSpa Hotel en hotel Europa). Beide hotels beschikken over moderne klinieken waar men jarenlange kennis, ervaring en kuurtraditie combineert met de modernste kuur- en wellness faciliteiten.

De kuurprogramma’s in Roemenië, in het bijzonder die voor reuma en overige spier- en gewrichtsklachten, behoren zonder meer tot de absolute top! Roemenië kent een lange, hoogwaardige kuurtraditie door z’n vele thermale bronnen, zoutgrotten en de beroemde, therapeutisch sterk werkende modder uit het zoutwater meer van Techirghiol. Bovendien beschikt men er over goede, ervaren kuurartsen en fysiotherapeuten.

Therapeutische modder uit het meer van Techirghiol

De modder uit het zoutwater meer van Techirghiol (op slecht enkele kilometers afstand van onze kuurhotels in Eforie Nord) is door de World Federation of Hydrotherapy en Climatotherapy uitgeroepen tot de beste therapeutische modder ter wereldNaast een hoog zoutgehalte, bevat het vele mineralen, organische materie, enzymen en vitamines C, B1, B2 en B12.

Deze modder, evenals het zoute water zelf, wordt dan ook veelvuldig toegepast bij de behandeling van o.m. spier- en gewrichtsklachten en huidaandoeningen.

Locatie Eforie Nord

De groepsreizen

Vertrekdata voorjaar: 4 mei  en 18 mei

Vertrekdata najaar: 30 augustus, 13 september en 27 september 

U vliegt in ca. 2,5 uur met de KLM vanaf Schiphol naar Boekarest. Hier wordt u opgehaald en naar Eforie Nord (in ca. 3 uur) gebracht.

Ook reizen vanaf Brussel of Düsseldorf mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Weersverwachting Eforie Nord

Kans op regen
Vandaag
24/10/2017 50%
Kans op regen
Lichte regen en winderig. Maximaal 17C. Wind uit het ONO van 40 tot 55 km/u. Kans op regen 50%. Windstoten kunnen af en toe meer dan 65 km/u bereiken.
Gedeeltelijk bewolkt
Morgen
25/10/2017 20%
Gedeeltelijk bewolkt
Bewolkt en winderig. Maximaal 13C. Wind uit het NNO van 30 tot 50 km/u. Windstoten kunnen af en toe meer dan 65 km/u bereiken.
Helder
Donderdag
26/10/2017 0%
Helder
Overwegend helder. Maximaal 16C. Wind uit het WNW van 15 tot 25 km/u.
Helder
Vrijdag
27/10/2017 10%
Helder
Overwegend helder. Maximaal 19C. Wind uit het WZW van 10 tot 15 km/u.
Kans op regen
Zaterdag
28/10/2017 70%
Kans op regen
Regenbuien. Maximaal 15C. Wind uit het NW van 15 tot 25 km/u. Kans op regen 70%.

Kuurhotels en kuurprogramma's

Hotel Mirage

Hotel Mirage is een 3* kuurhotel in Eforie Nord. Het hotel ligt op ca. 100 meter van het strand en beschikt over een mooi onderhouden tuin, lobby met een 24-uurs receptie, dagbar, liften, restaurant en een hypermoderne medische spa- en kuurkliniek. Video impressie van hotel Mirage:

Hotel Mirage heeft 4 verdiepingen met 75 comfortabel ingerichte kamers. De kamers beschikken over airconditioning, centrale verwarming, badkamer met wc en douche, haardroger, telefoon, tv, minibar en een balkon met zitje. In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar.

kuren in Mirage MedSpa Hotel in Efori Nord in Roemenië

Fotogalerij hotel Mirage: klik op de afbeelding voor meer foto’s

Mirage MedSpa

De grote, interne medische spa en kuurkliniek (2700 m2) is hypermodern, voorzien van de allernieuwste apparatuur en strekt zich uit over 3 verdiepingen. De hoofdarts heeft een jarenlange ervaring met Fontana gasten, hetgeen een extra pluspunt is.

Er zijn 40 individuele behandelcabines voor massages, modderpakkingen, baden, elektro- en fysiotherapie. De kliniek beschikt tevens over een groot (verwarmd) zeewater bassin met o.m. air jet massagestralen, jacuzzi en speciale drijfbedden (waarop u relaxed in het zoute water kan dobberen). In dit bassin wordt ook aquagym gegeven onder leiding van een therapeut. Daarnaast zijn er diverse sauna’s en een ijsfontein. Het dakterras van de kliniek is een zonneterras, dat voorzien is van echt gras. Als Fontana gast kunt u onbeperkt gratis gebruik maken van deze wellness voorzieningen.

De kuurkliniek gebruikt bij de behandelingen een combinatie van moderne medische- en fysiotherapeutische kennis en technieken en traditionele natuurlijke therapeutische producten, zoals

mineraalrijke modder uit het zoutwater meer van Techirghiol, zeewater, therapeutisch zout, zonlicht, geneeskrachtige planten en de beroemde Roemeense Gerovital H3 producten (Aslan). Naast de traditionele balneologische- en thalassotherapie kunt u hier ook anti-aging Aslan kuurprogramma’s volgen.

MIrage MedSpa kuurkliniek in Efori Nord Roemenië

Fotogalerij Mirage MedSpa: klik op de afbeelding voor meer foto’s

Kuurprogramma’s Mirage MedSpa

Alle programma’s staan onder controle van een arts en beginnen met een medisch onderzoek. Op basis hiervan wordt een behandelplan op maat samengesteld. Aan het eind volgt een afsluitend onderzoek om uw progressie te bespreken.

Men combineert hier moderne behandelmethoden en -technieken met traditionele balneo- en thalassotherapie, waarbij lokaal aanwezige natuurlijke middelen worden gebruikt, zoals modder uit het meer van Techirghiol, zeewater, algen en kruiden.

Kuurbehandelingen zijn o.a. fysiotherapie (in zaal of in het zeewater bassin), pakkingen en modderbaden, medische massages, douche- en onderwatermassages, kruidenbaden en diverse vormen van elektrotherapie.

Programma’s voor spier- en gewrichtsklachten:

 • Reuma  voor ontstekings-, wekedelen- en slijtagereuma
 • Rugklachten – voor aspecifieke rugklachten
 • RSI – voor o.a. muis- en tennisarm en frozen shoulder

De kuurprogramma’s voor reuma, rugklachten en RSI kennen een standaard en een light variant. De standaard variant omvat 4 behandelingen per dag gedurende 5 of 6 dagen per week. De light variant omvat 3 behandelingen per dag gedurende 5 of 6 dagen per week.

Vitality Wellness

Dit programma is gebaseerd op thalassotherapie en is het ideale programma om heerlijk te ontspannen en weer nieuwe energie op te doen. Ook is het geschikt bij mildere vormen van spier- en gewrichtsklachten.

Bij thalasotherapie wordt gebruik gemaakt van al het goede van de zee, zoals zeewater, algen, modder, zouten, mineralen en het zeeklimaat zelf. Behandelingen zijn o.m. baden met algen of essentiële oliën, manuele- en onderwatermassage, Vichy douche massage, verschillende pakkingen etc.

U kunt kiezen uit een standaard kuurvariant met 4 behandelingen per dag of de light variant met 3 behandelingen per dag. Beide kuurvarianten worden op 5 dagen per week gegeven.

 Anti-aging

Met keuze uit een anti-aging standaard programma of een anti-aging light programma. De standaard variant bestaat uit 3 kuurbehandelingen per dag en de light variant uit 2 kuurbehandelingen per dag. Deze behandelingen kunnen specifiek gericht worden op vermindering van spier- en gewrichtsklachten of puur ter ontspanning dienen. Bij beide varianten krijgt u tevens dagelijks een Gerovital injectie.

Gerovital verbetert de bloedcirculatie, stimuleert de celdeling, verbetert de conditie en bevordert het geheugen- en het concentratievermogen. Het helpt tevens bij slaapproblemen, instabiele bloeddruk, metabolische en endocrine aandoeningen, alsmede bij milde vormen van depressie.

Deze programma’s beginnen met een medisch onderzoek, dat een ECG en een bloed- en urine onderzoek omvat. Vervolgens krijgt u bij een 2-weekse kuur, gedurende 12 dagen, dagelijks een Gerovital injectie. Bij een 3-weekse kuur is dit gedurende 15 dagen. Het anti-aging programma kan alleen worden gevolgd voor een periode van minimaal 2 weken.

Aanvullende programma’s

Optioneel kunt u kiezen voor de volgende aanvullende programma’s:

Aslan therapie met alleen dagelijks een Gerovital injectie.

Het anti-cellulitis programma is een speciaal op de behandeling van cellulitis gericht programma en bevat de volgende behandelingen: 6x onderwatermassage, 3x anti-cellulitis algen bad, 1x peeling met zeezout, 3x anti-cellulitis massage (25 min.) en 3x algenpakking.

Beauty programma’s:

 • Beauty programma A omvat 3 behandelingen/sessies van elk 50 min. De sessies bestaan o.m. uit een huidanalyse, intensieve reiniging, peeling, microdermabrasie, thermotherapie, behandelingen voor het verbeteren van de conditie van de huid, massage, serum en een masker.
 • Beauty programma B omvat 1 behandeling/sessie van 50 min. en 2 van 25 min. De sessies bestaan o.m. uit een huidanalyse, intensieve reiniging, peeling, massage, serum en een masker.

Hotel Europa

Hotel Europa is een 4* kuurhotel in Eforie Nord en ligt op ongeveer 100 m van het eigen privé strand met ligstoelen en parasols (alleen geopend in de periode van ca. 15 juni tot 15 september).

Dit hotel beschikt over een grote, mooi onderhouden tuin met een buiten zwembad, lobby met een 24-uurs receptie, diverse bars, liften, restaurant en een grote, interne medische spa- en kuurkliniek (Ana Aslan Health Spa) waar uitstekende kuurprogramma’s worden verzorgd.

Het hotel telt 11 verdiepingen met comfortabel ingerichte kamers. Alle kamers hebben zeezicht en beschikken over airconditioning, centrale verwarming, badkamer met wc, bad of douche, haardroger, telefoon, tv, gratis wifi, minibar en een balkon met zitjes.

kuren in Hotel Europa, Eforie Nord, Roemenië

Fotogalerij hotel Europa: klik op de afbeelding voor meer foto’s

Ana Aslan Health Spa

Deze uitgebreide, moderne interne spa en kuurkliniek is stijlvol ingericht, voorzien van moderne apparatuur en bevindt zich aan de zeezijde van het hotel. De kuurkliniek beschikt over meerdere behandelcabines voor massages, modderpakkingen, baden, elektro- en fysiotherapie, alsmede over een groot bassin met verwarmd, mineraalrijk zoutwater (uit het meer van Techirghiol), jacuzzi, sauna en fitness ruimte.

Bij de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van moderne medische- en fysiotherapeutische kennis en technieken en natuurlijke therapeutische producten, zoals de beroemde modder uit het nabij gelegen zoutwater meer van Techirghiol, zoutwater, therapeutisch zout, zonlicht, geneeskrachtige planten en de beroemde Roemeense Gerovital H3 producten (Aslan). Naast traditionele balneo- en thalasso kuurprogramma’s kunt u hier ook de beroemde anti-aging kuur van Prof. Dr. Ana Aslan volgen.

reuma kuren, thalasso kuren en Aslan therapie in hotel Europa aan de Roemeense Zwarte Zee kust

Fotogalerij Ana Aslan Health Spa: klik op de afbeelding voor meer foto’s

Kuurprogramma’s

Bij de behandelingen maakt men niet alleen gebruik van moderne methoden en technieken, maar ook van traditionele balneo- en thalassotherapie met lokaal aanwezige natuurlijke therapeutische middelen, zoals modder en zoutwater uit het meer van Techirghiol, algen en kruiden.

Alle kuurprogramma’s staan onder controle van een arts en beginnen met een medisch onderzoek. Op basis hiervan wordt een behandelplan op maat samengesteld. Aan het eind volgt een afsluitend onderzoek om uw progressie te bespreken.

Behandelingen zijn o.a. fysiotherapie(actieve of passieve oefeningen in zaal of in het speciale zoutwater bassin), pakkingen, modderbaden, medische-, douche-, en onderwatermassages, kruidenbaden en diverse vormen van elektrotherapie.

Programma’s voor spier- en gewrichtsklachten:

 • Reuma  voor ontstekings-, wekedelen- en slijtagereuma
 • Rugklachten – voor aspecifieke rugklachten
 • RSI – voor o.a. muis- en tennisarm en frozen shoulder

De kuurprogramma’s voor reuma, rugklachten en RSI kennen een standaard en een light variant.

Vitality Wellness

Dit programma is gebaseerd op thalassotherapie en is het ideale programma om heerlijk te ontspannen en weer nieuwe energie op te doen. Bovendien is het geschikt bij mildere vormen van spier- en gewrichtsklachten.

Bij thalasotherapie wordt gebruik gemaakt van al het goede van de zee, zoals zeewater, algen, modder, zouten, mineralen en het zeeklimaat zelf. Behandelingen zijn o.m. baden met algen of essentiële oliën, manuele- en onderwatermassage, Vichy douche massage, verschillende pakkingen etc.

U kunt kiezen uit een standaard kuurvariant met 4 behandelingen per dag of een light variant met 3 behandelingen per dag. Beide kuurvarianten worden op 5 dagen per week gegeven.

Anti-aging

Met keuze uit een anti-aging standaard programma of een anti-aging light programma. De standaard variant bestaat uit 3 kuurbehandelingen per dag en de light variant uit 2 kuurbehandelingen per dag. Deze behandelingen kunnen specifiek gericht worden op vermindering van spier- en gewrichtsklachten of puur ter ontspanning dienen. Bij beide varianten krijgt u tevens dagelijks een Gerovital injectie.

Gerovital verbetert de bloedcirculatie, stimuleert de celdeling, verbetert de conditie en bevordert het geheugen- en het concentratievermogen. Het helpt tevens bij slaapproblemen, instabiele bloeddruk, metabolische en endocrine aandoeningen, alsmede bij milde vormen van depressie.

Deze programma’s beginnen met een medisch onderzoek, dat een ECG en een bloedonderzoek omvat. Vervolgens krijgt u bij een 2-weekse kuur, gedurende 12 dagen, dagelijks een Gerovital injectie. Bij een 3-weekse kuur is dit gedurende 18 dagen. Het anti-aging programma kan alleen worden gevolgd voor een periode van minimaal 2 weken.

Aanvullende programma’s

Aslan therapie met alleen dagelijks een Gerovital inhectie.

Beauty programma’s:

 • Beauty voor gezicht met 3 of 6 behandelsessies van elk 60 min. De sessies bestaan uit: huidanalyse, intensieve reiniging, peeling, thermotherapie, massage, behandelingen voor het verbeteren van de conditie van de huid, etc.
 • Beauty voor lichaam met 6 of 10 behandelsessies van elk 60 min. De sessies bestaan uit: anti-cellulitis behandelingen, peeling met thermotherapie, serum, maskers, etc.

Vergoeding reuma kuren door verzekeraars

De reuma kuren op deze bestemmingen in Roemenië worden door de volgende zorgverzekeraars vergoed:

 • AMERSFOORTSE (toestemming vooraf vereist)
 • AZVZ (toestemming vooraf vereist)
 • DE GOUDSE (op aanvraag)
 • DSW (op aanvraag)
 • IZZ (op aanvraag)
 • OHRA (op aanvraag)
 • ONVZ (op aanvraag)
 • PNO (op aanvraag)
 • PROMOVENDUM (op aanvraag)
 • STAD HOLLAND (toestemming vooraf vereist)
 • UNIVÉ (toestemming vooraf vereist – alleen groepsreizen )
 • VVAA (op aanvraag)
 • ZORG & ZEKERHEID (toestemming vooraf vereist)

Voor meer informatie over kuurreis vergoedingen, klik hier >>

NB U dient zelf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om zeker te zijn of u in aanmerking komt voor een vergoeding

Fontana begeleiding

Gedurende deze groepsreizen is er ervaren Nederlandstalige Fontana begeleiding voor advies en ondersteuning aanwezig.

De hostess haalt u van de luchthaven op, voorziet u van alle relevante verblijfs- en kuurinformatie, staat u gedurende het verblijf met raad en daad bij en helpt -indien nodig- met vertalen.

Excursies

Tijdens uw verblijf worden diverse schitterende excursies georganiseerd, zoals een Zwarte Zee kust tour, een middagtocht langs de Zwarte Zee kust, een dagtocht (met bus en boot) naar de Donau Delta (UNESCO Werelderfgoedlijst) met zijn bijzondere flora en fauna, dagtocht door het platteland van Dobrogea met bezoek aan een tweetal kloosters of een barbecue met typische Roemeense gerechten in een dorpje bij een boerenfamilie.

De excursies zijn facultatief. Het doorgaan is afhankelijk van het weer en het minimum aantal deelnemers.

Prijzen groepsreizen Zwarte Zee kust

Prijzen per persoon in een gedeelde 2-persoonskamer o.b.v. halfpension.

Aanbiedingen:

 • Géén toeslag 1-persoonskamer voor verblijf tussen 4 mei en 8 juni en v.a. 13 september 2017
 • € 35 korting p.p. bij een 2-weekse reis met vertrek op 27 september 
Boek deze groepsreis
vertrekdata 20174 mei & 13 september & 27 september18 mei & 30 augustus*
prijzen p.p.1 wk2 wkn3 wkn1 wk2 wkn3 wkn
reis en verblijf€ 665€ 959€ 1259€ 680€ 974€ 1278
toeslag volpension€ 88€ 176€ 264€ 88€ 176€ 264
reuma/rugklachten/rsi standaard€ 150 (5 dgn)
€ 180 (6 dgn)
€ 290 (10 dgn)
€ 350 (12 dgn)
€ 410 (15 dgn)
€ 474 (18 dgn)
€ 150 (5 dgn)
€ 180 (6 dgn)
€ 290 (10 dgn)
€ 350 (12 dgn)
€ 410 (15 dgn)
€ 474 (18 dgn)
reuma/rugklachten/rsi light€ 125 (5 dgn)
€ 150 (6 dgn)
€ 230 (10 dgn)
€ 280 (12 dgn)
€ 350 (15 dgn)
€ 410 (18 dgn)
€ 125 (5 dgn)
€ 150 (6 dgn)
€ 230 (10 dgn)
€ 280 (12 dgn)
€ 350 (15 dgn)
€ 410 (18 dgn)
Vitality Wellness standaard € 150 (5 dgn)€ 290 (10 dgn)€ 410 (15 dgn)€ 150 (5 dgn)€ 290 (10 dgn)€ 410 (15 dgn)
Vitality Wellness light € 125 (5 dgn)€ 230 (10 dgn)€ 350 (15 dgn)€ 125 (5 dgn)€ 230 (10 dgn)€ 350 (15 dgn)
anti-aging standaard-€ 380 (12 dgn)€ 448 (15 dgn)-€ 380 (12 dgn)€ 448 (15 dgn)
anti-aging light-€ 289 (12 dgn)€ 330 (15 dgn)-€ 289 (12 dgn)€ 330 (15 dgn)
Aslan therapie zonder behandelingen-€ 180€ 215-€ 180€ 215
anti-cellulitis programma€ 225--€ 225--
beauty programma A€ 115--€ 115--
beauty programma B€ 90--€ 90--

* Er geldt wel een toeslag 1-persoonskamer bij vertrek op 30 augustus van € 75 bij een 1-weekse reis en € 150 bij een 2- en 3-weekse reis. Dit, omdat uw verblijf of een deel daarvan in de periode tot 13 september valt.

Vluchten voor de 1-weekse reis zijn op aanvraag. Er kunnen vlucht- en/of transfer toeslagen van toepassing zijn. 

Bij verblijf zonder kuurprogramma gelden andere prijzen.

Boek deze groepsreis

Prijzen per persoon in een gedeelde 2-persoonskamer o.b.v. halfpension.

De prijs van een 1-weekse reis is dezelfde voor alle vertrekdata.

Aanbieding: vroegboekkorting (alleen in het voorjaar) van € 30,- p.p.p.w. bij boeking van minimaal 2 maanden voor vertrek.

Boek deze groepsreis
vertrekdata 20174 mei & 13 september &
27 september
18 mei30 augustus
prijzen p.p.1 week 2 weken3 weken2 weken3 weken2 weken3 weken
reis en verblijf€ 755€ 984€ 1292€ 1036€ 1349€ 1148€ 1515
toeslag 1-persoonskamer€ 70€ 140€ 210€ 140€ 210€ 140€ 210
toeslag volpension€ 85€ 160€ 240€ 160€ 240€ 170€ 255
reuma/rugklachten/rsi standaard€ 260/5 d
€ 299/6 d
€ 449/10 d
€ 500/12 d
€ 617/15 d
€ 695/18 d
€ 449/10 d
€ 500/12 d
€ 617/15 d
€ 695/18 d
€ 449/10 d
€ 500/12 d
€ 617/15 d
€ 695/18 d
reuma/rugklachten/rsi light€ 215/5 d
€ 240/6 d
€ 338/10 d
€ 390/12 d
€ 488/15 d
€ 546/18 d
€ 338/10 d
€ 390/12 d
€ 488/15 d
€ 546/18 d
€ 338/10 d
€ 390/12 d
€ 488/15 d
€ 546/18 d
Vitality Wellness standaard€ 260/5 d€ 449/10 d€ 617/15 d€ 449/10 d€ 617/15 d€ 449/10 d€ 617/15 d
Vitality Wellness light€ 215/5 d€ 338/10 d€ 488/15 d€ 338/10 d€ 488/15 d€ 338/10 d€ 488/15 d
anti-aging standaard-€ 476/12 d€ 650/18 d€ 476/12 d€ 650/18 d€ 476/12 d€ 650/18 d
anti-aging light-€ 416/12 d€ 559/18 d € 416/12 d€ 559/18 d€ 416/12 d€ 559/18 d
Aslan therapie zonder extra behandelingen-€ 110€ 150€ 110€ 150€ 110€ 150
Beauty facial met 3 sessies€ 175------
Beauty facial met 6 sessies€ 318------
Beauty body met 6 sessies€ 332------
Beauty body met 10 sessies€ 507------

Bij een 1-weekse reis is de vlucht op aanvraag. Er kunnen vlucht- en/of transfer toeslagen van toepassing zijn.

Bij verblijf zonder kuur gelden andere prijzen.

Boek deze groepsreis

Inbegrepen in de reissom:

 • retourvlucht met de KLM van Schiphol naar Boekarest
 • luchthavenbelastingen en taxen
 • transfer vliegveld – hotel vv
 • verblijf in een gedeelde 2-persoonskamer o.b.v. halfpension
 • toegang tot het overdekte (zeewater) bassin en buitenbad (indien aanwezig)
 • gebruik van de fitness ruimte en diverse sauna’s
 • gebruik van parasols en ligstoelen aan het zwembad en privé strand (indien aanwezig)

Niet inbegrepen in de reissom:

 • reserveringskosten € 25,- per nota (bij vliegreis) of € 35,- (bij reis met eigen vervoer)
 • bagagetoeslag voor Flying Blue leden (v.a. 22 maart 2016) € 30,- *
 • bagagetoeslag niet-Flying Blue leden € 50,-*
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per nota
 • eventuele reis- en/of annuleringsverzekering

* Met ingang van 1 oktober 2014 brengt de KLM ook Flying Blue leden kosten voor ruimbagage in rekening, doch krijgen zij een korting hierop.

Reisvoorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene Voorwaarden van Fontana van toepassing. Fontana is lid van de ANVR en aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds. Tevens is Fontana een officieel erkende IATA-reisorganisatie.

Voor meer informatie over kuren aan de Roemeense Zwarte Zee kust:

026-44.25.847

fontana@fontana-travel.nl

© Reisorganisatie Fontana 2017 - Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fontana.