Bereisbare Fontana bestemmingen

Het negatieve reisadvies van de Nederlandse- en Belgische overheid vervallen. Er wordt nu per land een reisadvies gegeven. De landen met kleurcode groen en geel hebben een positief reisadvies en kunnen wij voor u boeken!

Voor meer informatie van de Nederlandse overheid verwijzen wij u naar de website van Nederland Wereldwijd.

Voor meer informatie van de Belgische overheid verwijzen wij u naar de website van de Federale Overheidsdienst BuitenlandseZaken.

De kleurcode van Slovenië is groen. Na een verblijf in Slovenië hoeft u bij terugkeer in Nederland geen negatieve test te overleggen en niet in (thuis)quarantaine te gaan. Er zijn nog wel inreisbeperkingen. Slovenië stelt een quarantaine verplicht, tenzij u in het bezit bent van het coronabewijs (Digitaal Corona Certificaat) onder de volgende voorwaarden:

 • U uw 2e dosis van het Pfizer-vaccin 7 dagen of langer geleden heeft gekregen, of;
 • U uw 2e dosis van het Moderna-vaccin 14 dagen of langer geleden heeft gekregen, of;
 • U het Janssen-vaccin 14 dagen of langer geleden heeft gekregen, of;
 • U uw 1e dosis van het AstraZeneca-vaccin 21 dagen of langer geleden heeft gekregen, of;
 • U kunt laten zien dat u hersteld bent van Covid-19 en binnen 8 maanden na uw besmetting 1 vaccinatieprik heeft gekregen; waarbij die prik pas geldig is na een bepaalde periode, afhankelijk van het soort vaccin. De periode staat hierboven per vaccin beschreven;
 • U kunt laten zien dat u hersteld bent van COVID-19 en dit is nog geen 6 maanden geleden;
 • U heeft een negatieve PCR-test niet ouder dan 72 uur of een negatieve antigeen-test niet ouder dan 48 uur.

Terme Smarjeske Toplice

Terme Dolenjske Toplice

Grand LifeClass Terme Portoroz

De kleurcode van Duitsland is groen. Na een verblijf in Duitsland hoeft u bij terugkeer in Nederland geen negatieve test te overleggen en niet in (thuis)quarantaine te gaan. Er zijn nog wel inreisbeperkingen. Bent u de afgelopen 10 dagen alleen in Nederland? Dan moet u zich vóór vertrek registreren. Als u het negatief testresultaat, het (digitaal) vaccinatiebewijs of herstelbewijs upload tijdens het registreren, dan hoeft u niet in quarantaine.

De Beierse deelstaat (waar onze bestemming in Bad Steben zich bevindt) stelt een negatieve test van niet ouder dan 48 uur verplicht.

Relexa Spa Resort Bad Steben

De kleurcode van Montenegro is geel. Na een verblijf in Montenegro hoeft u bij terugkeer in Nederland geen negatieve test te overleggen en niet in (thuis)quarantaine te gaan. Er  zijn geen inreisbeperkingen voor het reizen naar Montenegro.

Igalo Health Spa Resort

De kleurcode van Roemenië is groen. Na een verblijf in Roemenië hoeft u bij terugkeer in Nederland geen negatieve test te overleggen en niet in (thuis)quarantaine te gaan. Er zijn wel inreisbeperkingen. Roemenië stelt een quarantaine verplicht, tenzij:

 • U bent volledig gevaccineerd en er zitten minstens 10 dagen tussen het afronden van het vaccinatieschema en de aankomst in Roemenië. Dit moet u kunnen bewijzen met een groen certificaat (DCC) of het bewijs afgegeven door de sanitaire instelling die het vaccin heeft toegediend. Het document moet in het Engels te zijn.
 • U bent de laatste 180 dagen besmet geweest met Covid-19 en er zitten minstens 14 dagen tussen de positieve uitslag en de aankomst in Roemenië. U moet dit bewijzen met een groen certificaat (DCC) of het bewijs afgegeven door de sanitaire instelling die de positieve test heeft uitgevoerd. Het document moet in het Engels zijn.

Mirage MedSpa Resort

De kleurcode van Hongarije is groen. Na een verblijf in Hongarije hoeft u bij terugkeer in Nederland geen negatieve test te overleggen en niet in (thuis)quarantaine te gaan. Er zijn wel inreisbeperkingen. Hongarije stelt een quarantaine verplicht, tenzij u in het bezit bent van het coronabewijs (Digitaal Corona Certificaat) onder de volgende voorwaarden:

 • U heeft al de 1e dosis van een door EMA goedgekeurde vaccin gekregen (u hoeft niet te wachten op een 2e dosis), of;
 • U kunt laten zien dat u in de afgelopen 180 dagen besmet bent geweest met het COVID-19-virus. De positieve testuitslag (PCR- of antigeentest) moet ouder zijn dan 14 dagen, of;
 • U heeft een PCR coronatest laten afnemen. De negatieve testuitslag mag niet ouder zijn dan 72 uur.

Margitsziget Health Spa Resort

De kleurcode van Italië is groen. Na een verblijf in Italië hoeft u bij terugkeer in Nederland geen negatieve test te overleggen en niet in (thuis)quarantaine te gaan. Er zijn nog wel inreisbeperkingen. Italië stelt een quarantaine verplicht, tenzij u in het bezit bent van het coronabewijs (Digitaal Corona Certificaat) onder de volgende voorwaarden:

 • U 14 dagen of langer geleden volledig bent gevaccineerd, of;
 • Uw negatieve PCR-test of antigeentest niet ouder is dan 48 uur, of;
 • Uw herstelbewijs niet ouder is dan 6 maanden.

Regina Isabella Spa Resort

De kleurcode van Slowakije is groen. Na een verblijf in Slowakije hoeft u bij terugkeer in Nederland geen negatieve test te overleggen en niet in (thuis)quarantaine te gaan. Er zijn wel inreisbeperkingen. Slowakije stelt een quarantaine verplicht, tenzij u volledig gevaccineerd bent. U wordt beschouwd als volledig gevaccineerd:

 • als u minimaal 14 dagen en maximaal 12 maanden na de 2e dosis bent ingeënt, of;
 • als u minimaal 21 dagen en maximaal 12 maanden na inenting van een enkelvoudig vaccin bent ingeënt, of;
 • als u minimaal 14 dagen en maximaal 12 maanden na de 1e dosis bent ingeënt en u heeft binnen 180 dagen COVID-19 gehad.

Thermia Palace Health Spa Resort

Esplanade Health Spa Resort

Splendid Health Spa Resort

Pro Patria Health Spa Resort

De kleurcode van Tsjechië is groen. Na een verblijf in Tsjechië hoeft u bij terugkeer in Nederland geen negatieve test te overleggen en niet in (thuis)quarantaine te gaan. Er zijn wel inreisbeperkingen. Tsjechië stelt een quarantaine verplicht, tenzij u in het bezit bent van het coronabewijs (Digitaal Corona Certificaat) onder de volgende voorwaarden:

 • U 14 dagen of langer geleden uw 2e vaccinatie heeft gekregen, of;
 • U 14 dagen of langer geleden het Janssen-vaccin heeft gekregen, of;
 • U kunt laten zien dat u hersteld bent van COVID-19 (in de afgelopen 180 dagen).

Hvezda Health Spa Resort

Sinds 5 juni is Thermae 2000 weer volledig open.

De kleurcode van Kroatië is geel. Na een verblijf in Kroatië hoeft u bij terugkeer in Nederland geen negatieve test te overleggen en niet in (thuis)quarantaine te gaan. Er zijn nog wel inreisbeperkingen. Kroatië stelt een quarantaine verplicht, tenzij u in het bezit bent van het coronabewijs (Digitaal Corona Certificaat) onder de volgende voorwaarden:

 • U kunt laten zien dat u volledig gevaccineerd bent vanaf de dag van de tweede vaccinatie, of;
 • U het Janssen-vaccin gekregen heeft. Dan moet dit minimaal 14 dagen geleden zijn, of;
 • U kunt laten zien dat u uw 1e dosis van het Pfizer- of Moderna-vaccin heeft gehad: minimaal 22 dagen en maximaal 42 dagen geleden, of;
 • U kunt laten zien dat u uw 1e dosis van het AstraZeneca-vaccin heeft gehad: minimaal 22 dagen en maximaal 84 dagen geleden, of;
 • U een medische verklaring kunt laten zien waarin staat dat u hersteld bent van COVID-19, of;
 • U een medische verklaring kunt laten zien waarin staat dat u hersteld bent van COVID-19 en binnen 6 maanden daarna 1 inenting heeft gekregen. Dit is geldig tot 210 dagen na de inenting, of;
 • Uw negatieve PCR-test niet ouder is dan 72 uur, of;
 • Uw negatieve antigeentest niet ouder is dan 48 uur.

Vitality Punta Spa Resort

Bellevue Spa Resort