Alhambra Thalasso Spa Resort (Yasmine Hammamet, Tunesië)

10-daagse groepsreis (31 mei – 9 juni 2022)

Het Noord-Afrikaanse Tunesië is een aanrader voor de liefhebber van een gezondheidsvakantie aan zee. Naast een aangenaam mediterraan klimaat en zonovergoten, uitgestrekte stranden, kent het – mede dankzij de Franse invloed – ook een hoogwaardige thalasso traditie. Onze bestemming Alhambra Thalasso Spa Resort biedt dan ook alles om lichaam en geest een extra boost te geven op basis van al het goede van de zee.

Badplaats Yasmine Hammamet

Yasmine Hammamet bevindt zich op 1 uur rijden ten zuiden van de hoofdstad Tunis en dankt z’n naam aan het naastgelegen pittoreske stadje Hammamet en de heerlijk geurende jasmijn die hier overal bloeit. Het heeft een 4 km lang fijnzand strand, brede boulevards met winkels, restaurants en terrasjes en een grote jachthaven.

+Lees meer

Programma's & prijzen 2022

Feature image

Spieren & Gewrichten

Details & prijzen

10-daagse reis v.a. € 1295
Feature image

Health Booster

Details & prijzen

10-daagse reis v.a. € 1465
Feature image

Thalasso Booster

Details & prijzen

10-daagse reis v.a. € 1295

Spa resort

Hotel
Spa
Lokale natuurlijke middelen

Alhambra Thalasso Hotel*****

Dit sfeervolle, in Andalusisch-Moorse stijl gebouwde hotel (184 kamers) ligt aan de meest zuidelijke punt van Yasmine Hammamet en heeft een privé strand (open als het weer het toelaat) op 200 meter afstand.

Naast een indrukwekkende, met marmer beklede atrium lobby, beschikt het over meerdere restaurants en bars, evenals een voor alle gasten toegankelijk zoetwater buitenzwembad en een verwarmd binnenzwembad.

receptie (24-uurs)
liften
buffetrestaurant
à la carte restaurant
bar
pinautomaat
hotelwinkel
wifi (gratis)
Dit kuuroord beschikt over wellness faciliteitenwellness
kuurcentrum
buitenbad
binnenbad
zonneterras
privé strand

Standaardkamers

Deze comfortabele kamers (36 m²) beschikken over een badkamer met ligbad, een aparte toiletruimte en een balkon.

non-smoking
wifi (gratis)
airco
tv
telefoon
kluisje
badjas
kamerslippers
ligbad
föhn
balkon
 • Vitaliserende thalasso vakanties in het Tunesische Alhambra Thalasso Spa Resort in Yasmine Hammamet
 • Alhambra Thalasso Spa Resort in Yasmine Hammamet (Tunesië)
 • Thalasso gezondheidsvakanties in Alhambra Thalasso Spa Resort(Tunesië)
 • Lobby Alhambra Thalasso Spa Resort
 • Lobby Alhambra Thalasso Spa Resort
 • Lobby Alhambra Thalasso Spa Resort
 • Bar in Alhambra Thalasso Spa Resort
 • Binnentuin Alhambra Thalasso Spa Resort
 • Binnentuin met terras in Alhambra Thalasso Spa Resort

Alhambra Thalasso Center

Blikvanger in deze spa (4500 m²) is z’n verwarmd zeewater bassin met massageparcours en whirlpool. Verder heeft het, naast behandelruimtes voor massages, pakkingen en hydrotherapie, een hammam, sauna, relaxruimte met een kruidenthee bar (tisanerie), fitness, beautysalon en een kapper. Als Fontana gast heeft u onbeperkt toegang tot alle wellness faciliteiten.

zeewater
algen
essentiële oliën
klimaat
behandelruimtes
indoor pool
whirlpool
sauna's
relaxruimte
fitness
beauty
kapper
 • Zeewater pool in Alhambra Thalasso Spa Resort in Yasmine HTunesië)ammamet (

Zeewater

De spa gebruikt zeewater voor baden, douchemassages en voor oefentherapie in water. Zeewater werkt ontspannend en is goed voor spieren, gewrichten, luchtwegen en huid.

Algen

Algen worden gebruikt voor pakkingen. Deze stimuleren de bloedcirculatie, stofwisseling en het immuunsysteem, ontspannen en zijn weldadig voor de huid. Ook helpen ze gewrichtspijn, spierpijn en spierspanning te verminderen.

Klimaat

Het mediterrane klimaat met z’n vele zonuren is goed voor spieren en gewrichten en heeft een positief effect op de gemoedstoestand.

Reisinformatie

Reisdata 2022

31 mei – 9 juni

NB Vertrekdata najaar (oktober/november) volgen binnenkort.

Minimum aantal deelnemers: 20

Vliegreis

 • Schiphol –  Parijs – Tunis met Air France
 • Brussels Airport – Tunis met Tunis Air

Op het vliegveld in Tunis wordt u opgewacht door de Fontana hostess en in ca. 1 uur per bus naar het hotel vervoerd. Vlucht en groepstransfer zijn standaard in de prijs inbegrepen.

Fontana hostess

Vanaf aankomst in Tunis en gedurende uw verblijf is er 24/7 een ervaren, Nederlandstalige Fontana hostess aanwezig om u met raad en daad bij te staan, zodat u onbekommerd kan genieten van uw gezondheidsvakantie.

Excursie mogelijkheden

Ter plaatse bestaat de mogelijkheid tot het maken van excursies. De organisatie hiervan vindt plaats door onze lokale reisagent. Deelname is facultatief en niet bij de prijs inbegrepen. Het wel of niet doorgaan van een excursie hangt af van het aantal deelnemers en het weer.

Corona update

Met ingang van 17 februari is de kleurcode voor Tunesië gedeeltelijk geel, waaronder de regio’s Tunis en Hammamet. U kunt naar Tunesië reizen  als u aan één van de volgende voorwaarden voldoet:

 • U bent volledig gevaccineerd. Dit houdt in dat u langer dan 28 dagen met het Johnson & Johnson vaccin (1 vaccinatie) bent gevaccineerd of 7 dagen met andere vaccins (2 vaccinaties). U moet een bewijs (het liefst op papier) van volledige vaccinatie kunnen laten zien, of
 • Bij binnenkomst een negatieve PCR-test kunnen laten zien die niet ouder is dan 48 uur of een negatieve antigeentest die niet ouder is dan 24 uur voor vertrek. Neem de uitslag van de test mee op uw telefoon en op papier.

NB Een herstelbewijs wordt in Tunesië niet geaccepteerd.

Na aankomst op het vliegveld in Tunis kan een PCR-test of een antigeentest worden afgenomen. De uitslag van de antigeentest kunt u op de luchthaven afwachten. De uitslag van de PCR-test kunt u in uw accommodatie afwachten. Test u positief, dan moet u 5 dagen in zelfisolatie gaan. Als u symptomen heeft moet u 7 dagen in zelfisolatie gaan.

Voor terugreizen naar Nederland dient iedereen te beschikken over een negatieve testuitslag (een PCR-test van max. 48 uur oud of een sneltest van max. 24 uur oud bij vertrek). De kosten van deze testen zijn voor eigen rekening.