Uitsluiting van aansprakelijkheid

Fontana Travel (Reisorganisatie Fontana) besteedt de uiterste zorg aan deze website en aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen informatie. Desondanks kunnen onjuistheden en onvolledigheden niet altijd worden voorkomen. Fontana Travel is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. We behouden ons het recht voor om gegevens, evenals prijzen die niet meer kloppen te herroepen. Correctie van fouten in de berekening van de reissom is toegestaan. Prijzen en toeslagen opgelegd door externe partijen vallen buiten de aansprakelijkheid van Fontana Travel, zoals luchthavenbelasting, brandstoftoeslagen, veiligheid etc.

Copyright

Deze website en de informatie hierop is het intellectuele eigendom van Reisorganisatie Fontana. Daarom mag niets van de website – en uit overige publicaties – zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden gebruikt, gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand (in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of anderszins). Voor alle foto’s en afbeeldingen op onze websites geldt een copyright en mogen daarom eveneens niet zonder toestemming worden gebruikt of overgenomen. Evenmin is het toegestaan om een link naar de afbeeldingen te plaatsen.

Externe links

Op onze website staan ook links naar andere websites. Deze websites staan niet onder de controle van Fontana Travel en kunnen wij dan ook op geen enkele manier verantwoordelijkheid dragen voor de inhoud ervan of voor enig ander materiaal op deze websites.

© 2021 Fontana Travel